Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Saturn 9w LED Portiekarmatuur

95.95

LED 9 Watt 3000 / 4000K Warm White Portiekverlichting

Zeer voordelig LED armatuur geschikt voor wand of plafond montage. De LED binnenunits zijn uitwisselbaar en gemakkelijk te vervangen. De body is slagvast en vervaardigd uit polycarbonaat. CRI>80, lifespan of LED 50,000h (L70@25°C). De Saturn is gemakkelijk te plaatsen doordat het binnenwerk gemakkelijk te demonteren is; twist&go. De lege body van het armatuur plaatst u op de wand of het plafond, voer de bedrading door via de achterzijde van het armatuur en sluit deze aan op het binnenwerk. Daarna kunt u het binnenwerk weer gemakkelijk terugplaatsen.

Energiezuinige Gallerij en Portiekverlichting

Door het lage verbruik van de Saturn weet u zeker dat u een kwalitatief product aanschaft, met een lange levensduur. De Saturn dekt vaak de bestaande gaten en het schilderwerk af, zodat er niet opnieuw geschilderd dient te worden. Heeft u vragen met betrekking tot terugverdientijd van uw investering? Dan helpen wij u graag vrijblijvend met een bespaarberekening. Informeer hiervoor via info@lightsale.nl of 0362600036.

Download de datasheet in PDF van dit artikel:

Download PDF

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.