Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Orbit Wand / Plafond Armatuur 9W

48.5

Led portiekarmatuur of gallerij verlichting voor plafond en wand, 9 Watt 4000K 780 Lumen

Een nieuw en voordelig LED Wand / Plafond armatuur van LENA Lighting is deze Orbit. Een armatuur dat u perfect kunt gebruiken als portiekverlichting of gallerijverlichting in uw appartementencomplex. De Orbit is geschikt om kabels vanaf de achterkant in te voeren, en tevens door te voeren voor extra installatie gemak. Dit armatuur heeft een lichtopbrengst van 780 Lumen, dat kunt u gemakkelijk vergelijken met bijvoorbeeld PLS 11 Watt of in sommige gevallen zelfs 2 x 9 Watt.

Led Wandarmatuur of Plafondarmatuur

Dit type armatuur is voor beide functies prima geschikt. Door de speciale afgewerkte strips aan de binnenzijde van het armatuur, ontstaat er een heel mooi egaal lichtbeeld, vanaf de buitenkant ziet men niet eens dat het hier een led armatuur betreft, u merkt het alleen in de energie rekening!

Led portiekverlichting op maat?

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw verlichting. Wij berekenen graag voor u wat interessant is om een zo gunstig mogelijke investering te doen met betrekking tot uw VvE of bedrijf. Led armaturen zijn vaak een interessante optie voor VvE's en bedrijfspanden. Meer informatie of een vrijblijvend advies? 0362600036.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.