Orbit Wand / Plafond Armatuur 9W

Led portiekarmatuur of gallerij verlichting voor plafond en wand, 9 Watt 4000K 780 Lumen

led portiek armatuur Orbit led gallerijverlichting voordelige wand plafond armatuur
Een nieuw en voordelig LED Wand / Plafond armatuur van LENA Lighting is deze Orbit. Een armatuur dat u perfect kunt gebruiken als portiekverlichting of gallerijverlichting in uw appartementencomplex. De Orbit is geschikt om kabels vanaf de achterkant in te voeren, en tevens door te voeren voor extra installatie gemak. Dit armatuur heeft een lichtopbrengst van 780 Lumen, dat kunt u gemakkelijk vergelijken met bijvoorbeeld PLS 11 Watt of in sommige gevallen zelfs 2 x 9 Watt.

Led Wandarmatuur of Plafondarmatuur

Dit type armatuur is voor beide functies prima geschikt. Door de speciale afgewerkte strips aan de binnenzijde van het armatuur, ontstaat er een heel mooi egaal lichtbeeld, vanaf de buitenkant ziet men niet eens dat het hier een led armatuur betreft, u merkt het alleen in de energie rekening!

Led portiekverlichting op maat?

Wij helpen u graag met de juiste keuze voor uw verlichting. Wij berekenen graag voor u wat interessant is om een zo gunstig mogelijke investering te doen met betrekking tot uw VvE of bedrijf. Led armaturen zijn vaak een interessante optie voor VvE's en bedrijfspanden. Meer informatie of een vrijblijvend advies? 0362600036.