Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Norled SPA Portiekarmatuur 2/6 Watt Warm

96.5

521160695 Led portiekverlichting 2 of 6 watt Warm White 3000K

Huis en kap (opaal) van slagvast polycarbonaat. Reflector van aluminium met geïntegreerde leds. Dubbel geïsoleerd.

De SPA-LED heeft een geïntegreerde driver. Deze driver kan bij installatie ingesteld worden op high level (HI) en low level (LO). Hierdoor is een nog grotere besparing mogelijk. De verwachte levensduur is 50.000 uur. Door toepassing van de high efficiency leds wordt een zeer egaal lichtbeeld verkregen, waarbij in de high level stand een hoog algemeen lichtniveau wordt gerealiseerd en in de low level stand er sprake is van optimale oriëntatieverlichting. De SPA-LED met high efficiency leds wordt geleverd in de lichtkleur Neutraal Wit (NW) en Warm Wit (WW).

AANSLUITING

De SPA-LED heeft een ingebouwde driver en kan direct aangesloten worden op het 230V net. Houd u aan de in de montagehandleiding opgenomen instructies.

Norled SPA-LED plafond-/wandarmatuur, geschikt voor wandmontage, geschikt voor opbouwmontage, lamptype LED, met lichtbron, geschikt voor aantal lampen 1, 6W, soort verlichtingsarmatuur armatuur met kap, systeemvermogen 6W, spanningstype AC, voorschakelapparaat LED driver,
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.