Mercury Wand / Plafond Armatuur Sensor LED

Opbouwarmatuur LED Sensor Diameter 22,5 cm IP54, 8 Watt

Portiekverlichting met sensor Led Portiekarmatuur plafond-led-met-sensor plafondlamp-portiek-gallerij
Zeer voordelig en klein LED armatuur geschikt voor wand of plafond montage, voorzien van bewegingsmelder. De LED binnenunits zijn uitwisselbaar en gemakkelijk te vervangen. De body is slagvast en vervaardigd uit polycarbonaat. CRI>80, lifespan of LED 50,000h (L70@25°C).

Portiekverlichting met bewegingssensor

Deze uitvoering is voorzien van een ingebouwde bewegingssensor. Deze kunt u instellen op gevoeligheid, maar ook op lichtsterkte. Zodat het armatuur alleen in werking gaat wanneer het donker is. De bewegingssensor kunt u vervolgens instellen op de reikwijdte en de tijdsduur van het inschakelen door middel van simpele jumper settings.

Installatie Led portiekverlichting

De Mercure is gemakkelijk te plaatsen en bied de mogelijkheid tot het aanvoeren vanaf de achterkant of zijkant. De zijkant van het armaturen kan worden doorgebroken voor de voeding. Let er wel op dat u de IPwaarde behoud. De basisplaat van het armatuur kunt u gemakkelijk aan de wand of het plafond plaatsen, u voert de bekabeling in, en als laatste plaatst u de led module en plaatst de afdekkap op het armatuur. Gemakkelijker kan haast niet.
Bijpassende producten!