Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Mercury Wand / Plafond Armatuur LED

96

Opbouwarmatuur LED Diameter 22,5 cm IP54, 8 Watt

Zeer voordelig en klein LED armatuur geschikt voor wand of plafond montage. De LED binnenunits zijn uitwisselbaar en gemakkelijk te vervangen. De body is slagvast en vervaardigd uit polycarbonaat. CRI>80, lifespan of LED 50,000h (L70@25°C).

Installatie Led portiekverlichting

De Mercure is gemakkelijk te plaatsen en bied de mogelijkheid tot het aanvoeren vanaf de achterkant of zijkant. De zijkant van het armaturen kan worden doorgebroken voor de voeding. Let er wel op dat u de IPwaarde behoud. De basisplaat van het armatuur kunt u gemakkelijk aan de wand of het plafond plaatsen, u voert de bekabeling in, en als laatste plaatst u de led module en plaatst de afdekkap op het armatuur. Gemakkelijker kan haast niet.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.