Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Led Portieklamp Enlite Eyelid

96.95

15W 1150 Lumen IP66 diameter 30cm Kleur Wit of Zwart

De Enlite Orbital in het zwart of wit is voorzien van kwalitatieve led module. De armaturen zijn volledig uit polycarbonaat en kunnen hierdoor tegen een stootje. De portieklamp van Enlite wordt niet beïnvloed door in en uitschakelen en start direct op vol vermogen. Door de opalen afscherming wordt het licht uit de modules diffuus en ziet u geen hotspots. U kunt het armatuur aan de wand of aan het plafond bevestigen.

Enlite Orbital Eyelid met bewegingssensor? Ook is de Orbital uit te voeren met bewegingssensor of zelfs noodverlichting. Hiervoor kijkt u bij de overige types. Deze armaturen zijn zeer gemakkelijk te plaatsen, en uiteraard is de bewegingssensor instelbaar.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.