Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Bulleye LED 3000K Warm White

19.95

3 Watt Bulleye LED armatuur met SMD LED Unit

Uw standaard portiek bulley`s vervangen voor LED uitvoeringen is een zeer energiezuinige bespaarmethode. Laat ons u helpen bij het inventariseren en het berekenen of uw investering ook zin heeft! Een led bulley vindt u vaak in trapportalen, fietsenstallen en bergingen, maar ook in uw schuur is de LED Bulley een zeer efficiënt armatuur. Door het lage energieverbruik en de gunstige lumen / watt verhouding ontstaat er een lichtopbrengst van circa 210 lumen. Dit kunt u vergelijken met de traditionele gloeilamp van ongeveer 25 / 30 Watt.

Een led bulley installeren

Door de verschillende mogelijkheden de bulley te voeden is het installeren van de led armaturen zeer gemakkelijk. Er worden standaard 2 rubberen wartels meegeleverd, waardoor u een aanvoer en een doorvoer kunt realiseren. Voeden is mogelijk vanuit de verschillende plaatsen in het armatuur, zoals u op de foto's kunt terugzien.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.