Led portiekverlichting voor uw VvE of appartementen complex

LED Opbouw armaturen voor uw portiek, hal, trappenhuis of VvE. LED Portiekverlichting, maar ook vrijblijvend advies

incl BTW
excl BTW
Onze LED portiekverlichting wordt erg veel gebruikt door ondermeer VvE's als gallerij of portiek verlichting en zijn veelal geschikt voor montage aan plafond of wand. De interne led modules zijn voorzien van SMD led's; zo weet u zeker dat u een betrouwbaar armatuur in huis haalt. Wij werken dan ook alleen met gerenommeerde producten welke wij met succes al in vele projecten hebben gebruikt. Denkt u hierbij aan VvE's, trappenhuizen, portiekverlichting, zorginstellingen of ziekenhuizen. LED Gallerij verlichting is uiteraard geschikt voor montage buiten en binnen, en zijn voorzien van een slagvastheid. De waarde hiervan vindt u in de beschrijving van het armatuur.

Deze portiek LED armaturen zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals met de nieuwe corridor functie. Hiermee dimt het armatuur in zijn ruststand naar 10% van het vermogen, zodra er beweging wordt gedetecteerd wordt pas het volle vermogen aangesproken. Ideaal voor een grote besparing op de energie binnen uw bedrijfsgebouw of appartementen complex.

Besparen met LED Portiekverlichting.

Snel en gemakkelijk besparen, dan is het zaak om eerst goed te weten welke lichtopbrengst uw huidige verlichting heeft. Zo weet u zeker dat u aan de besparing geen donker portiek overhoud. Hieronder vindt u de meest voorkomende lichtbronnen met het aantal lumen. Dit is op basis van een nieuwe lichtbron, uw huidige lichtbron en het armatuur zijn verouderd en veelal vervuild wat de waarde doet dalen.

VvE's helpen wij met het besparen op de verlichting, zowel de inkoop als de energiekosten voor uw led portiekverlichting of galerij verlichting brengen wij graag voor u omlaag. Voor een vrijblijvend gesprek of een inventarisatie op locatie belt u met 0362600036. Vele VvE's zijn u voorgegaan en kunnen wij u tevens als referentie tonen.
9.4
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !