Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Fonda LED Panel Reflector Luxe 120x30 4000K

187.55

Luxe led paneel voorzien van hoogglans reflector 4000K 1195x295 lage UGR waarde

Op zoek naar een iets luxere versie van een inlegarmatuur? Dan komt u al snel terecht bij de LC-LED Fonda serie. Deze armaturen zijn voorzien van een parabolische hoogglans reflector, waardoor inkijk en verblinding tot het minimale wordt beperkt. De armaturen reeks is leverbaar in 60x60 en 120x30 versies, en in 3000K en 4000K kleurtemperatuur.

De CRI waarde van deze armaturen is 83 en de te verwachten levensduur 54.000 uur conform de testen. Hiermee haalt u een prachtig product in uw kantoor, optioneel kunnen wij de led panelen ook voorzien van onder andere dimbare drivers, afwijkende kleuren en opties naar waar u op zoek bent. Vraag hier naar bij onze service desk.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.