Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Casambi Led paneel 595x595

228.69

Smart LED Panel voorzien van Casambi module, dimmen via smartphone of tablet app

Het Casambi led paneel kunt u gebruiken als "slimme" verlichting voor op kantoor. Onze uitvoering heeft een keuzestand op het paneel, waarmee u de lichtkleur van uw ruimte instelt; 3000, 4000 of 6000K. Vervolgens kunt u met de Casambi app op uw smartphone of tablet gemakkelijk de panelen in een groep bedienen. (dimmen + aan/uit).

Meerdere Casambi panelen combineren?

Het is gemakkelijk om in de groep meerdere armaturen toe te voegen. Dit kunnen zowel spots, RGB of andere armaturen zijn, zolang ze middels hetzelfde Casambi protocol werken. Ons LED paneel is al voorzien van een netsnoer, dus aansluiten gaat zeer gemakkelijk. Wat ook zeer goed werkt is het toevoegen van onze inbouw aanwezigheidssensor. Deze triggert vervolgens weer een bepaalde scene van de Casambi LED panelen.

Heeft u meer informatie nodig, of bent u benieuwd naar meer mogelijkheden? Klik dan snel op "stel een vraag".
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.