Bandraster AIR Fonda LED Reflector Luxe 1495x148mm 4000K

Luxe bandraster verlichting voorzien van hoogglans reflector 4000K 148x1495mm ventilatie

116335 reflector-parabolisch
Veel plafonds op de Nederlandse markt zijn voorzien van een bandraster systeemplafond. Hiervoor zijn tot op heden nog geen goede LED alternatieven geproduceerd; door de afwijkende afmetingen worden lumen / Watt verhoudingen niet conform de EIA subsidie. Met onze Fonda serie is dit verleden tijd!

De Fonda is een luxe versie van een inlegarmatuur. Deze armaturen zijn voorzien van een parabolische hoogglans reflector, waardoor inkijk en verblinding tot het minimale wordt beperkt. De armaturen reeks is leverbaar in 60x60 en 120x30 versies, en in 3000K en 4000K kleurtemperatuur. Tevens is de Fonda AIR voorzien van een koppelbare ingang, én uitgang zodat doorkoppelen met T-Stukken niet langer nodig is.

Hoge lichtkwaliteit

De CRI waarde van deze armaturen is 83 en de te verwachten levensduur 54.000 uur conform de testen. Hiermee haalt u een prachtig product in uw kantoor, optioneel kunnen wij de led panelen ook voorzien van onder andere dimbare drivers, afwijkende kleuren en opties naar waar u op zoek bent. Vraag hier naar bij onze service desk.

Bandraster LED armatuur

Het type Fonda AIR is daarnaast voorzien van een gecombineerde luchtsleuf. Hierdoor kunt u het armatuur toepassen wanneer afzuiging en/of ventilatie in het project via het armatuur dient te lopen. Heeft u een afwijkende maatvoering nodig? Ook dat is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden! Via: LC-LED