Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Industriële Verlichting › Led Panelen

Led Panelen zijn een ideale, energiezuinige oplossing bij nieuwbouw of renovatie van een kantoor, kantine, kleedruimte of bedrijfsruimte.

Filters
LED Panelen
LED Inlegarmaturen
LED Bandrasterplafond
Systeemplafond 60x60
Systeemplafond 120x30
Afwijkende maatvoering
Slimme sturing
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Professionele led panelen voor uw systeemplafond

Met een LED Paneel vervangt u bestaande TL verlichting zeer snel en gemakkelijk. De oude TL verlichting kan als hinderlijk worden ervaren, precies hiervoor zijn onze basis LED panelen een prachtige uitkomst. De flickervrije versie is hierbij de meest efficiënte uitvoering, deze armaturen zijn dan ook zeer geschikt voor projectmatige toepassing.

Verschillende LED panelen

Wij zijn producent van 3 verschillende panelen. Onze productie kenmerkt zich door de hoge productie eisen die wij aan de armaturen stellen. Zo zijn er altijd LDT of IES files voorhanden, werken wij middels de laatste normeringen en eisen en kennen wij de regelgeving omtrent UGR waardes.

OEM / White label LED panelen?

Stelt u bepaalde eisen aan een armatuur, of bent u van plan zelf een armatuur te laten ontwikkelen? Laat Lightsale u hierbij helpen. We brengen zorgvuldig in kaart wat voor u de USP zijn, zodat u over een product beschikt dat zowel kostentechnisch, als lichttechnisch aan uw verwachtingen voldoet. Wij verzorgen voor verschillende partijen binnen en buiten Nederland de productie van hun "eigen" LED panelen. Neem voor meer informatie contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Jaarlijks produceren wij tussen de 15.000 en 20.000 panelen.

Welke standaard LED panelen?

Standaard hebben wij de volgende panelen altijd voorradig;
  • De Basis LED Panelen in 595x595mm
  • De Multicolor LED Panelen in 595x595mm en 1195x295mm
  • De FONDA Stripe LED Panelen in 595x595 en 1195x295mm
  • Akkoord

    Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.