Led lichtlijn LED module Instelbaar

Professionele instelbare LED module 90 graden bundel - Geschikt voor plafondhoogtes boven de 5 meter voorzien van daglichtkleur

Lichtlijn 90 Graden LED pro-led-basis-4 pro-led-basis-5
Het Pro-LED lichtlijn systeem kenmerkt zich door de uitermate gemakkelijke installatie. Ieder segment van de trunkrails is koppelbaar en te borgen. Door het gepatenteerde borgsysteem worden de delen zowel mechanisch als elektronisch gekoppeld. De lichtlijn kunt u direct aan het plafond monteren, of aan pendelsets. U voedt het systeem van 1 zijde en de trunkrails zorgt voor de rest. Plaats led modules of blindplaten in de trunkrails, of laat ons u adviseren over de mogelijkheden.

Hoge efficiëntie en subsidie mogelijkheden

De Pro-LED Lichtlijn systeem modules zijn zo enorm efficient dat ze voldoen aan de richtlijnen voor de EIA subsidie. Op dit moment is de efficientie namelijk 150 lumen per Watt! Hierdoor voldoen de units gemakkelijk aan de gestelde eis. Heeft u meer vragen over de subsidie of aanvraag neemt u dan contact met ons op.

LED lichtlijn systeem hoogte

Weet u niet exact op welke hoogte uw lichtlijn moet komen te hangen? Wij rekenen het graag voor u uit. Bij Lightsale zijn onze HBO Lichtontwerpers zeer bedreven in het ontwerpen van de juiste lichtlijn op de juiste plek voor uw magazijn, bedrijfsruimte of stellingpaden. Neemt u hiervoor, of voor advies contact met ons op.
Bijpassende producten!