Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Opbouw Armatuur Kastor Wit / Grijs LED 4000K

199.95

Led opbouwarmatuur met opaal afscherming type Kastor, vervangt TL 2 x 36W 4000K

De Lena Kastor LED armaturen zijn een ideale vervanger voor de standaard 2 x 36W TL bakken. De Kastor is voorzien van een PMMA opalen afscherming zodat er niet direct in de leds kan worden gekeken. Daarbij zorgt de opaal kap voor een mooie diffuse lichtspreiding. De Kastor Led is verkrijgbaar is met een witte behuizing en een zilvergrijze (RAL9006) behuizing. De opaalkap is gemaakt van slagvast (IK07) PMMA, de stalen behuizing is afgewerkt met een duurzame poedercoating. De 4000K lichtkleur zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van de verlichting in kleedkamers, gangen of kantoren.

Lena Kastor LED installatiegemak!

De Kastor led is uitgevoerd met hoogwaardige leds die een natuurgetrouwe lichtkleur hebben van 4000K. Het armatuur kan gemakkelijk geplaatst worden door middel van de meegeleverde bevestiging dopjes. Voor de installateur is het helemaal gemakkelijk; voor het aansluiten op de voeding hoeft het armatuur niet geopend te worden. Tevens fungeert de verpakking ook als boormal.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.