Opbouw Armatuur Kastor Wit / Grijs LED 4000K

Led opbouwarmatuur met opaal afscherming type Kastor, vervangt TL 2 x 36W 4000K

040788-lena lena-lighting-kastor-groothandel lena-lighting-leverancier kastor-led-opbouw-armatuur opbouw-led-armatuur-tl-vervangen 040979-5
De Lena Kastor LED armaturen zijn een ideale vervanger voor de standaard 2 x 36W TL bakken. De Kastor is voorzien van een PMMA opalen afscherming zodat er niet direct in de leds kan worden gekeken. Daarbij zorgt de opaal kap voor een mooie diffuse lichtspreiding. De Kastor Led is verkrijgbaar is met een witte behuizing en een zilvergrijze (RAL9006) behuizing. De opaalkap is gemaakt van slagvast (IK07) PMMA, de stalen behuizing is afgewerkt met een duurzame poedercoating. De 4000K lichtkleur zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van de verlichting in kleedkamers, gangen of kantoren.

Lena Kastor LED installatiegemak!

De Kastor led is uitgevoerd met hoogwaardige leds die een natuurgetrouwe lichtkleur hebben van 4000K. Het armatuur kan gemakkelijk geplaatst worden door middel van de meegeleverde bevestiging dopjes. Voor de installateur is het helemaal gemakkelijk; voor het aansluiten op de voeding hoeft het armatuur niet geopend te worden. Tevens fungeert de verpakking ook als boormal.
Bijpassende producten!