Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LED Trogarmatuur Industrie

240

Trogarmatuur in LED uitvoering type Industry 72W max 8600 Lumen Cool White

Dit trogarmatuur in led uitvoering is voorzien van hoge kwaliteits led modules, in een cool white lichtkleur. Dit armatuur is ideaal om te gebruiken op grote hoogte in fabriekshallen of loodsen. Door de enorme lichtopbrengst kunt u gemakkelijk een 2 x 58w TL armatuur vervangen, of zelfs wanneer gewenst een aantal armaturen laten vervallen! Wij helpen u graag met het berekenen van het ideale aantal in uw situatie.

Led trogarmatuur dimbaar?

De Industry trogarmaturen kunnen dimbaar worden uitgevoerd middels een DALI systeem, dit is een optionele uitbreiding, informeer hiervoor bij onze servicedesk.

Bekijk via de volgende link de installatiehandleiding van deze armaturen. Led Trogarmatuur

Welke lichtbundel kiest u? Dit is afhankelijk voor welke situatie het licht bedoeld, voor het verlichten van paden pakt u een iets smallere bundel, maar wilt u ook de zijkanten of stellingen verlichten, kiest u dan voor de vlinder, deze is voorzien van een PMMA lens zodat het licht de juiste kant op wordt gebundeld.

Het trogarmatuur is bovendien voorzien van 2 ingangen, zodat u de armaturen gemakkelijk kunt doorvoeren met draad of kabel!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.