Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Led Lijn Verlichting Linea 72W

312

Licht-lijn systeem in verschillende bundels, per module 1404mm ca 125 Lumen / Watt

Revolutionair led lichtlijn systeem, Geschikt voor o.a. winkels, kantoorruimten, supermarkten, productieruimtes, magazijnen en opslagruimtes (IK07 - IP20). Leverbaar in 36 Watt of 72 Watt en verschillende mogelijkheden voor lichtverspreiding: 45°, 60°, 90° tot zelfs asymmetrische reflector.

Led lichtlijn systeem

De behuizing is gemaakt van staal met een witte hoog-glans poedercoating. Met behulp van de koppelstukken en doorvoerbedrading is een strakke lichtlijn te creëren. Vanwege de hoge Lumen-Watt verhouding komen deze Linea-Led armaturen in aanmerking voor de EIA (Energie investerings aftrek).

Tevens is het mogelijk de lichtlijn uit te voeren in DALI, zodat dimmen ook tot de mogelijkheden behoort. De LED Lichtlijn van het type Linea is een op maat gemaakt product, geschikt voor iedere toepassing. Wilt u liever een projectprijs ontvangen? Wij maken deze graag voor u.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.