Waterdichte led armaturen en led lijnverlichting voor de industrie

Waterdichte TL led armaturen en led lijnverlichting, de traditionele vormgeving voorzien van hoge efficiënte ledmodules voor in uw werkplaats

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs
Zeer voordelige Waterdichte LED armaturen. Standaard zijn al onze armaturen gekeurd. Alle armaturen voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen en zijn mede door de stijlvolle ontwerpen toe te passen in magazijnen, portieken, loodsen en alle andere situaties! Voorzien van verschillende keurmerken zoals IK10 en IP65.

Waterdichte LED armaturen

We komen ze steeds vaker, en ze zijn leverbaar voor steeds betere prijzen, zodat de terugverdientijd van uw investering steeds interessanter wordt. De waterdichte led armaturen zijn ideaal om in uw bedrijfshal, schuur of loods te plaatsen en beschikken over een hoge lichtoutput. De nieuwste armaturen zijn zelfs voorzien van een gemakkelijk doorvoer systeem, zodat dit ten goede komt van de installatietijd.

Magazijnverlichting en Parkeergarage verlichting

Gaat u uw Magazijnverlichting veranderen of vernieuwen, dan maken wij graag tijd voor u vrij om u vrijblijvend te informeren. Waterdichte TL armaturen zijn op dit moment nog steeds een zeer efficiente manier van uw magazijn verlichten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid deze armaturen uit te voeren met Full Spectrum TL buizen, Led TL buizen of LED modules!

Standaard leveren wij veelal het type Codar, een origineel Pools fabrikaat. Deze spatwaterdichte armaturen worden binnen de EU geproduceerd. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het uitvoeren van de standaard afmetingen van een betrouwbaar product, met LED modules.Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheid om complete lijnen te maken; led lijn verlichting.

Een waterdicht LED TL armatuur heeft een hoge lichtopbrengst, wilt u precies weten hoeveel armaturen u nodig heeft in uw specifieke situatie? Dan maken wij graag tijd voor u vrij om dit te berekenen.
9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!