Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Faro Verlichting Nederland inkopen bij Lightsale

faro-groothandel-almereFaro is opgericht 1945, en is gestart met het maken van een klein assortiment bureaulampen. Langzaam aan zijn zij uitgegroeid tot een grote firma, met eigen ontwerpers, designers, fabrieken en testruimtes. Faro verlichting is dan ook een ideale partner wanneer het gaat om de inrichting binnen of buitenshuis. Zij beschikken over een uitgebreid assortiment wandverlichting, plafondlampen, inbouwverlichting en buitenverlichting.

Faro Verlichting in Nederland?

Sinds 2008 doen wij reeds het importeren van Faro verlichting, in 2010 is daar een tweede partij bijgekomen, die de projectmarkt bediend. Uiteraard kunnen wij u nog steeds perfect van dienst zijn wanneer u liever vooraf bekijkt wat de mogelijkheden zijn, of wanneer er een professioneel lichtplan nodig is. Het gehele pakket is snel leverbaar, wilt u precies weten wat er voorradig is, dan helpen wij u graag even verder, belt u met 0362600036 voor de actuele voorraden.

Impres

Faro lampen bestellen

Het is erg gemakkelijk om aan de hand van de bestaande artikelcodes een bestelling te plaatsen, u vindt de artikelcodes in de catalogus van Faro. Let u erop dat in sommige gevallen de verlichting zonder lichtbron of transformator wordt geleverd, deze dient u apart bij te bestellen. In onze webshop wordt een deel van de Faro collectie aangeboden, wij proberen dit zo actueel mogelijk te houden.

Meer weten over Faro?

Bekijkt u dan hier de gehele catalogus in PDF:
Faro Catalogus
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.