Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Veelgestelde vragen

Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen. In de dagelijkse praktijk zijn er soms vragen bij klanten. We proberen hier wat meer duidelijkheid te scheppen. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.
Bestellen
Garantie
Installatie van verlichting
Verlichting Algemeen
Lichtontwerp en Advies

Kan ik advies krijgen?

Wij geven lichtadvies voor zeer uiteenlopende projecten. Van magazijn tot kantoor, van etalage tot woning. Kijk eens bij de referenties naar afgeronde projecten.

Hoe werkt het advies van Lightsale?

Door een inschatting vooraf te maken van de omvang van uw project kunnen we samen bepalen wat de meest efficiënte opzet zal zijn. Zo kunnen we bij u langskomen voor het intekenen van de ruimte, of kunnen we aan de hand van tekeningen al een goede indruk geven.

Wat krijg ik?

Lichtadvies bij Lightsale, is een totaal overzichtelijk pakket. Ieder project is anders en heeft zijn eigen invulling nodig. We overleggen samen met u de mogelijkheden.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.