Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Veelgestelde vragen

Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen. In de dagelijkse praktijk zijn er soms vragen bij klanten. We proberen hier wat meer duidelijkheid te scheppen. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.
Bestellen
Garantie
Installatie van verlichting
Verlichting Algemeen
Lichtontwerp en Advies

Kan Lightsale de installatie verzorgen?

Wij zijn dé expert op het gebied van lichtplannen, lichtontwerpen, adviseren en leveren. Onze focus ligt dan ook op het creëren van een lichtadvies dat aansluit op de wensen van de eindgebruiker. Voor de installatie hebben wij een netwerk met installateurs waarmee wij u graag in contact brengen.

Ik zoek een totaalpakket met installatie

Wij zijn dé expert op het gebied van lichtplannen, lichtontwerpen, adviseren en leveren. Zelf hebben wij geen monteurs in dienst, mocht het in een project nodig zijn dat wij tevens de installatie aanbieden, dan kunnen wij vanuit ons netwerk met installateurs natuurlijk altijd een prijs doen toekomen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.