Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Veelgestelde vragen

Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen. In de dagelijkse praktijk zijn er soms vragen bij klanten. We proberen hier wat meer duidelijkheid te scheppen. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.
Bestellen
Garantie
Installatie van verlichting
Verlichting Algemeen
Lichtontwerp en Advies

Er staat geen prijs bij een artikel?

De actuele prijs en voorraad is op het moment onbekend. Wanneer u het artikel toevoegt aan de winkelwagen wordt er € 0,00 berekend, uiteraard kan het artikel hiervoor niet geleverd worden. Informeert u naar de prijs via info@lightsale.nl

Wat zijn de levertijden?

Bij ieder artikel zult u terugvinden of het artikel voorradig is of niet. Ook staat er bij het artikel vermeld welke levertijd wij verwachten na uw opdracht. Deze levertijd is indicatief, en niet bindend. Deze komt voor uit eerdere ervaring en is zodoende opgesteld. Wilt u liever een actuele levertijd weten, belt u dan met 036 26 000 36 of stuurt u een email naar info@lightsale.nl

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij LightSale via iDeal betalen, dit is het meest gemakkelijk. Tevens bieden wij de optie om onder rembours te betalen, of voor vaste klanten op rekening. Voor rembours zendingen wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Lichtadvies

Wij geven vrijblijvend lichtadvies, voor winkelverlichting, etalages en kantoren. Heeft u vragen, of wilt u liever dat er iemand op locatie komt kijken, dan helpen wij u graag! Maakt u hiervoor een afspraak met een van onze medewerkers. 036 26 000 36.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.