Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Buitenverlichting › Zwembadverlichting

LED Zwembadverlichting voor inbouw van hoogwaardige kwaliteit. IP68 afscherming.

Filters
10 cm
12 cm
14 cm
PAR56
RGB
Koel Wit
Warm Wit
Losse Lamp
Accesoires Inbouw
Accesoires Opbouw
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

LED Zwembadverlichting voor inbouw of opbouw in de wand van uw zwembad

Zwembadverlichting is er in vele uitvoeringen, wij leveren alleen zwembad inbouwspots met de juiste waardes en van hoogwaardige kwaliteit. Het is belangrijk om te kiezen voor een duurzaam product, dat u niet ieder jaar hoeft te vervangen. Doordat de spots zijn voorzien van de Stainless Steel 316L waarde, weet u zeker dat deze producten geschikt zijn tegen de omstandigheden in een zwembad.

LED Zwembadverlichting in verhouding tot Halogeen?

Bij elke inbouwspot kunt u het aantal lumen terugvinden. Het is gemakkelijk om met deze waarde een vergelijking te maken tot de huidige verlichting of tot een halogeenuitvoering. Vaak worden de PAR56 lampen gebruikt in uitvoeringen van 250 tot 400 watt. Gemiddeld genomen heeft een halogeenlamp een lumenwaarde van 7 Lumen per watt. Door de geringe inbouwdiepte van de LED zwembad verlichting bespaart u ruimte en montagetijd.

LED Zwembad Inbouwspots en RGB?

Het geeft een mooie sfeer wanneer u de led zwembadverlichting uitvoert met RGB functie, hiermee kunt u precies de kleur van het water bepalen dat juist die extra touch geeft! Onze zwembadverlichting kunt u dan ook middels een DMX functie via uw smartphone of tablet van kleur laten veranderen. Hierover informeren wij u graag verder!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.