Verlichting paaltjes, staande buitenlampen voor in uw tuin

Uw tuinpad of uw tuin verlichten met staande paaltjes, zowel prikspots als pathway verlichting in verschillende afmetingen en luxe uitstraling.

incl BTW
excl BTW
Filters
Antraciet
Zwart
Roodbruin

Standaard
Prijs
Buitenverlichting bepaalt de sfeer van uw woning, luxe, design of roestig vormgegeven kunnen dit de eyecatchers van uw tuin zijn. Wij leveren tuinverlichting van verschillende merken waaronder SLV, Stonebase en Kanlux. SLV staat vooral bekend om de snelle levertijden en uitgebreide voorraad van staande lampen voor de tuin.

Tuinverlichting en advies...

Uiteraard kunnen wij u helpen met het creëren van de juiste sfeer in uw tuin. Geeft u uw voorkeuren aan, dan gaan wij met een lichtplan aan de slag. Tegenwoordig zien we steeds meer staande- of paal led-tuinverlichting, dit is al lang geen kil licht meer, maar een prachtige energiezuinige variant op de bestaande verlichting.

Veiligheid in uw tuin...

Inbrekers slaan vaak de tuin over waar voldoende licht aanwezig is, ze houden er van om in het donker te werken. Door bij lightsale uw tuinverlichting te bestellen, weet u zeker dat u A-Kwaliteits producten ontvangt, met een goede lichtopbrengst. Heeft u vragen hoeveel armaturen u zou moeten toepassen in de tuin? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag even verder!

SLV Rusty serie...

Een zeer fraaie serie is van het merk SLV, de Rusty. Dit is een serie die bestaat uit kleine cone's, paaltjes en padverlichting allemaal voorzien van E27 fitting. Dit betekend dat u deze serie erg gemakkelijk kunt voorzien van een ledlamp om nog meer energie te besparen. Daarnaast zijn er verschillende optionele artikelen te verkrijgen, zoals prikpennen. Uiteraard kunt u onder het menu tevens bij ons terecht om uw grondkabel direct mee te bestellen.
9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!