Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Buitenverlichting › Staande Buitenlampen

Uw tuinpad of uw tuin verlichten met staande paaltjes, zowel prikspots als pathway verlichting in verschillende afmetingen en luxe uitstraling.

Filters
Kleur Roest
Kleur antraciet
Lengte 50-70
Lengte 70-80
lengte 10-30 cm
Lengte 30-50 cm
Lengte 50-70 cm
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Verlichting paaltjes, staande buitenlampen voor in uw tuin

Buitenverlichting bepaalt de sfeer van uw woning, luxe, design of roestig vormgegeven kunnen dit de eyecatchers van uw tuin zijn. Wij leveren tuinverlichting van verschillende merken waaronder SLV, Stonebase en Kanlux. SLV staat vooral bekend om de snelle levertijden en uitgebreide voorraad van staande lampen voor de tuin.

Tuinverlichting en advies...

Uiteraard kunnen wij u helpen met het creëren van de juiste sfeer in uw tuin. Geeft u uw voorkeuren aan, dan gaan wij met een lichtplan aan de slag. Tegenwoordig zien we steeds meer staande- of paal led-tuinverlichting, dit is al lang geen kil licht meer, maar een prachtige energiezuinige variant op de bestaande verlichting.

Veiligheid in uw tuin...

Inbrekers slaan vaak de tuin over waar voldoende licht aanwezig is, ze houden er van om in het donker te werken. Door bij lightsale uw tuinverlichting te bestellen, weet u zeker dat u A-Kwaliteits producten ontvangt, met een goede lichtopbrengst. Heeft u vragen hoeveel armaturen u zou moeten toepassen in de tuin? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag even verder!

SLV Rusty serie...

Een zeer fraaie serie is van het merk SLV, de Rusty. Dit is een serie die bestaat uit kleine cone's, paaltjes en padverlichting allemaal voorzien van E27 fitting. Dit betekend dat u deze serie erg gemakkelijk kunt voorzien van een ledlamp om nog meer energie te besparen. Daarnaast zijn er verschillende optionele artikelen te verkrijgen, zoals prikpennen. Uiteraard kunt u onder het menu tevens bij ons terecht om uw grondkabel direct mee te bestellen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.