Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Stijlvolle Wandstraler Aran LED 14W 4000K

193

Compacte LED straler zonder beugel, directe montage aan de wand.

Deze stijlvolle wandstraler is voorzien van een pittige led module van maarliefst 17 Watt. Dit geeft een lichtopbrengst van 1400 lumen wat u kunt vergelijken met een halogeenspot van zo'n 150 Watt. De lichtkleur is neutraal wit 4000K wat voor een straler een erg fijne lichtkleur is. Tevens is deze straler als uplight te gebruiken. Van onderaf een object, reclamebord of pand verlichten is vaak erg fraai.

De speciale muurbeugel is verstelbaar met een inbusschroef, zodat u hem het pand kunt laten verlichten, of een stukje van het terrein. Doordat het huis aan de beugel vast zit, ziet deze straler er een stuk luxer uit dan de standaard stralers op beugel. Wenst u meer informatie, of wilt u weten hoeveel stralers u nodig heeft om uw bedrijfspand goed te verlichten? Neemt u dan contact met ons op.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.