Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

New Generation Lite 50W

265.5

Led Straatverlichting in 4000K en 5700K lichtoutput 6200 Lumen PN–EN 13201

Energiezuinige LED straatverlichting voor het verlichten van wandel- en fietspaden, parkeerplaatsen en wegen. Geschikt voor lichtmasten en wandsteunen. De behuizing is gemaakt van glasvezel versterkt kunststof met een hoge slagvastheid en waterdichtheid (IK08-IP66). De Lite is uitgevoerd met energiezuinige leds en driver, en verkrijgbaar in 3 verschillende wattages en 2 lichtkleuren.

led straatverlichting neutrale kleur?

Een lichtkleur die erg veel toegepast wordt in straatverlichting is de 5700K, dat is bijna tegen daglichtkleur aan. Voor meer algemenere toepassingen is de 4000K ook een erg prettige lichtkleur, vooral bij overheaddeuren is deze lichtkleur zeer fraai en kleurecht.

Bekijk de handleiding van dit armatuur via deze link.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.