Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Buitenverlichting › LED Straatverlichting

Led straatverlichting zijn paaltop armaturen voor openbaar of prive terrein. Vervang uw straatlantaarns van de parkeerplaats gemakkelijk voor led.

Filters
New Generation LED
Tunnel / Industrie
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

LED Straatverlichting en LED Openbare verlichting voor parkeerplaats

Energiebesparen met LED Straatverlichting

Gemakkelijk besparen door uw bestaande paaltop armaturen uit te wisselen met deze zeer krachtige LED Straatverlichting armaturen. Wilt u een uitgebreid advies, of dat wij voor u berekenen welk type het best in uw situatie toepasbaar is, dan maken wij graag tijd voor u vrij. Straatverlichting is een kostbaar iets, daarom werken wij alleen met gerenommeerde producten met de juiste garantie. Informeert u naar uw projectprijs bij grotere aantallen, of uw speciale tarief geschikt voor de wederverkoop.

LED Straat verlichtingsarmaturen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren. Speciaal voor kruispunten en wegen kunnen wij dezelfde types leveren, met een andere licht uittrede. Informeert u hier naar via info@lightsale.nl of 0362600036. De standaard types LED Straatverlichting die u via de webshop kunt bestellen, zijn veelal geschikt voor standaard situaties zoals parkeerplaatsen en overheaddeuren.

Lichtopbrengst LED Straatverlichting

Wanneer u paaltop armaturen gaat vervangen voor LED Streetlights, is het goed om te bekijken wat het aantal lumen is dat uit uw huidige armatuur komt, op basis hiervan kunt u een energiezuinig alternatief overwegen. Uiteraard gaan de LED armaturen langer mee dan conventionele lichtbronnen, wat weer in de onderhoudskosten zal schelen. Hieronder vindt u een aantal veel voorkomende lichtbronnen met de mogelijke vervanger ernaast. Houd u er rekening mee dat dit de lichtopbrengst vanaf een nieuwe lichtbron is, terwijl het armatuur is verouderd en vervuild, dus de daadwerkelijke lichtopbrengst zal in de praktijk lager zijn.

* 2 x TL 18 Watt 2700 Lumen - LED Alternatief
* 1 x HPL 80 Watt 3600 Lumen - LED Alternatief
* 1 x HPL 125 Watt 6200 Lumen - LED Alternatief
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.