LED Straatverlichting en LED Openbare verlichting voor parkeerplaats

Led straatverlichting zijn paaltop armaturen voor openbaar of prive terrein. Vervang uw straatlantaarns van de parkeerplaats gemakkelijk voor led.

incl BTW
excl BTW
Filters
3000K
4000K

Standaard
Prijs
New Gen Straat 2

New Generation Lite 35W

Led Straatverlichting in 4000K en 5700K extra hoge lichtoutput geschikt voor paaldiameter 63mm

Vanaf 195,00
New Gen Straat 2

New Generation Lite 50W

Led Straatverlichting in 3000K en 4000K in erg hoge lichtoutput en inclusief aansluitsnoer 53W

Vanaf 229,50

Energiebesparen met LED Straatverlichting

Gemakkelijk besparen door uw bestaande paaltop armaturen uit te wisselen met deze zeer krachtige LED Straatverlichting armaturen. Wilt u een uitgebreid advies, of dat wij voor u berekenen welk type het best in uw situatie toepasbaar is, dan maken wij graag tijd voor u vrij. Straatverlichting is een kostbaar iets, daarom werken wij alleen met gerenommeerde producten met de juiste garantie. Informeert u naar uw projectprijs bij grotere aantallen, of uw speciale tarief geschikt voor de wederverkoop.

LED Straat verlichtingsarmaturen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren. Speciaal voor kruispunten en wegen kunnen wij dezelfde types leveren, met een andere licht uittrede. Informeert u hier naar via info@lightsale.nl of 0362600036. De standaard types LED Straatverlichting die u via de webshop kunt bestellen, zijn veelal geschikt voor standaard situaties zoals parkeerplaatsen en overheaddeuren.

Lichtopbrengst LED Straatverlichting

Wanneer u paaltop armaturen gaat vervangen voor LED Streetlights, is het goed om te bekijken wat het aantal lumen is dat uit uw huidige armatuur komt, op basis hiervan kunt u een energiezuinig alternatief overwegen. Uiteraard gaan de LED armaturen langer mee dan conventionele lichtbronnen, wat weer in de onderhoudskosten zal schelen. Hieronder vindt u een aantal veel voorkomende lichtbronnen met de mogelijke vervanger ernaast. Houd u er rekening mee dat dit de lichtopbrengst vanaf een nieuwe lichtbron is, terwijl het armatuur is verouderd en vervuild, dus de daadwerkelijke lichtopbrengst zal in de praktijk lager zijn.

* 2 x TL 18 Watt 2700 Lumen - LED Alternatief
* 1 x HPL 80 Watt 3600 Lumen - LED Alternatief
* 1 x HPL 125 Watt 6200 Lumen - LED Alternatief
9.4
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.