led prikspots voor buiten in de tuin of uw bedrijfspand

Led prikspots voor in de tuin, of lichtgevende bollen op prikkers. Ideaal om uw tuin net even op een andere manier te verlichten dan met paaltjes.

incl BTW
excl BTW
Gemakkelijk een prikspot in uw tuin plaatsen, dat is in veel situaties een gemakkelijke oplossing voor het creatief verlichten van objecten, bomen en struiken in uw tuin. Door de prikker goed in de aarde of in het zand te plaatsen heeft u een solide basis voor de led prikspot. Een prikspot is vaak voorzien van een stekker met snoer aansluiting, zodat u licht kunt brengen vanuit uw borders.

Led prikspot aansluiten

Er zijn verschillende opties, zo hebben wij ons eigen 12V systeem dat erg gemakkelijk is bij het plaatsen, maar uiteraard hebben we in bovenstaand assortiment een scala aan 230V led prikspots. Deze spots zijn bijna altijd voorzien van een stekker met snoer, het is dan de bedoeling dat u op verschillende plaatsen waterdichte wandcontactdozen plaatst, en hier uw prikspot op aansluit. Zo kunt u bij onverhoopte storing altijd snel vinden waar het probleem zich bevind.

een prikspot met rgb?

Tegenwoordig hoeft in de tuin zeker niet alles meer warm wit van kleur te zijn. Zo zijn er zelfs RGB led prikspots, die u met behulp van een afstandsbediening een kleur kunt geven. Wanneer u later de spanning uit en aan schakelt onthoud de spot op welke kleur hij het laatst heeft gewerkt. Erg leuk om bijvoorbeeld uw struiken of bomen met groen licht te verlichten! Wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.
9.4
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.