Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Buitenverlichting › Led Prikspots

Led prikspots voor in de tuin, of lichtgevende bollen op prikkers. Ideaal om uw tuin net even op een andere manier te verlichten dan met paaltjes.

Inclusief BTW
Exclusief BTW

led prikspots voor buiten in de tuin of uw bedrijfspand

Gemakkelijk een prikspot in uw tuin plaatsen, dat is in veel situaties een gemakkelijke oplossing voor het creatief verlichten van objecten, bomen en struiken in uw tuin. Door de prikker goed in de aarde of in het zand te plaatsen heeft u een solide basis voor de led prikspot. Een prikspot is vaak voorzien van een stekker met snoer aansluiting, zodat u licht kunt brengen vanuit uw borders.

Led prikspot aansluiten

Er zijn verschillende opties, zo hebben wij ons eigen 12V systeem dat erg gemakkelijk is bij het plaatsen, maar uiteraard hebben we in bovenstaand assortiment een scala aan 230V led prikspots. Deze spots zijn bijna altijd voorzien van een stekker met snoer, het is dan de bedoeling dat u op verschillende plaatsen waterdichte wandcontactdozen plaatst, en hier uw prikspot op aansluit. Zo kunt u bij onverhoopte storing altijd snel vinden waar het probleem zich bevind.

een prikspot met rgb?

Tegenwoordig hoeft in de tuin zeker niet alles meer warm wit van kleur te zijn. Zo zijn er zelfs RGB led prikspots, die u met behulp van een afstandsbediening een kleur kunt geven. Wanneer u later de spanning uit en aan schakelt onthoud de spot op welke kleur hij het laatst heeft gewerkt. Erg leuk om bijvoorbeeld uw struiken of bomen met groen licht te verlichten! Wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.