Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Grondspot voor vlonder Duo

27.5

Inbouwspot voor op de vlonder of in een tegel voorzien van 2 x 0,4W LED 12V

De DUO Speldo grondspot is uitermate geschikt voor gebruik op vlonders, of als contour verlichting bij opritten en wandelpaden. We hebben verschillende uitvoeringen, die allemaal ook een eigen unieke lichtverdeling hebben. De spots zijn energiezuinig door het ingebouwde led stripje, en kunt u gemakkelijk plaatsen en aansluiten.

Spotjes voor in hout of steen

Doordat de Speldo eigenlijk een opbouwvariant is met een vlakke onderkant, is deze ideaal te verwerken. Het enige gat dat u hoeft te boren is om de 12V kabel door de vlonder of de steen te krijgen. Aan deze kabel kunt u met een waterdichte kabeldoos de 12V voeding aansluiten. U hoeft dus geen grote gaten te boren, maar hoeft alleen de kabel door te voeren.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.