Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LED Wall Washer Convert 35CM

278

Aluminium armatuur IP65 IK03 Wall Washer inclusief driver 12W Doorvoermogelijkheid

Een wallwasher is ideaal voor het uitlichten van uw pand of reclamebord door middel van strijklicht. Doordat de profielen in verschillende lengtes te verkrijgen zijn en gemakkelijk zijn door te koppelen, ontstaan er geen donkere plekken. De Convert Wall Washer is voorzien van een professionele Meanwell driver en is IK03 slagvast! Tevens wordt er een difusor filter bij geleverd, mocht het licht net even iets matter moeten zijn in uw situatie.

Wall Washer Display

Een wall washer is ook geschikt om reclame borden van onder of boven te verlichten, door de gelijkmatigheid van het licht ontstaat er een mooi lichtbeeld dat rustig aan doet. U kunt de armaturen gemakkelijk voeden met 230V, doordat de driver is ingebouwd. Tevens worden er montage steunen / beugels meegeleverd, zodat u het armatuur gemakkelijk aan de wand kunt bevestigen.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.