Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Shop Wallwash Occo 2000 Lumen

149

Wallwasher geschikt voor egaal uitlichten van wanden in uw winkel 90°

De Occo wallwasher is ideaal om grote wanden zo egaal mogelijk te verlichten. Dit kan natuurlijk met verschillende bundels, maar een wallwasher geeft juist zo'n brede bundel dat er een minimaal aantal aan spots nodig is. De bundel is maarliefst 90 graden, en heeft een wat rechtere lijn, waardoor de volgende wallwasher deze weer overlapt. Vooral om een wand in uw winkel te laten knallen is dit type armatuur ideaal. Ook gebruiken we deze spots vaak in etalages waar weinig ruimte is.

De Occo Wallwash is kantelbaar, kan helemaal vlak in het plafond zitten, of worden uitgetrokken om meer op de wand te richten.

De basis module is een 830 Philips Fortimo LED. Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld een uitvoering voor het verlichten van mode, verswaren of brood, dan geven wij u graag projectmatig advies. Neemt u hiervoor contact met ons op voor een afspraak op locatie. We kunnen u dan precies vertellen hoeveel armaturen u nodig heeft, en met welke module deze moet worden uitgevoerd.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.