Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Moon Retail 1 Kardanische Inbouwspot 1100

145.5

1100 Lumen Inbouw Downlight verstelbaar Philips SLM 930 40 graden bundel

De Moon retail is een kardanisch verstelbaar armatuur, uitermate geschikt voor uw winkel. Dit armatuur kunnen wij voorzien van iedere Philips module die u past, van standaard module tot crisp white, of zelfs Premium food module. Neemt u hiervoor contact met ons op, de basisversie is voorzien van een goede 930 module die het meest wordt toegepast. Ideaal om de 35W CDM-T of CDM-Tc armaturen in uw winkel te vervangen.

Wij werken met de adviesprijzen van de fabrikant, voor uw winkel maken we dan ook graag een projectofferte op maat. Bent u benieuwd hoeveel armaturen u in uw winkel nodig heeft, of heeft u een lichtplan nodig? Hierbij helpen wij u graag. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, en wij maken snel een afspraak bij u op locatie. 0362600036
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.