Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Lival Railspot GA016 Wit 930

Witte LED Railstraler Reform 3 fase 24W 2975LM 930

De GA016 van Lival is een led railspot waarvan de driver is ingebouwd in de voet. Een heel erg fraai resultaat met een enorm vermogen. De spot is draai- en kantelbaar en is verkrijgbaar in verschillende gradenbundels. Zo is het leuk om in uw winkel sommige punten met een spot reflector te verlichten, en soms wanden juist met een wide-flood reflector. Alles is mogelijk!

Lival is in de shopverlichting een wereldspeler, al jaren lang produceren ze verlichting voor de retail. De Finse firma is vooral bekend van de oude CDM-T Shopmaster. Iedere spot van Lival is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, en gebaseerd op de Citizen led chips. Bent u op zoek naar goede, maar voordelige winkelverlichting, dan is Lival bij uitstek een geschikte partij. Liever vooraf een lichtadvies? Wij kunnen u helpen!"
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.