Led Banaanspot Downlight Pro Small 2000

2000 Lumen downlight, kantelbaar en draaibaar voor in uw winkel. Philips Fortimo SLM

banaan-inbouw-verlichting-winkel winkelverlichting-banaan banaanspot-downlight-winkel slagerij-verlichting-almere inbouwspot-kledingwinkel-verlichting
Professionele kantelbare en inschuifbare downlight ofwel banaanspot. Deze inbouw verlichting wordt veel toegepast in kledingwinkels of andere retail omgevingen zoals de slagerij of bakker. De lichtopbrengst van deze led kunt u vergelijken met een CDM-T straler van 20 tot 35 Watt. De bodykleur is wit of zwart. Standaard worden de spots geleverd met een garantie termijn van 5 jaar op de systeemonderdelen.

U bespaart niet alleen op uw energiekosten, maar ook op het draaien van de airco. Door de laatste technologie worden de led's minder warm en gaan veel langer mee. Dit armatuur is geschikt voor inbouw in bijvoorbeeld gips of systeemplafonds. De modules die u in deze led banaanspot terug vindt zijn van Philips, de laatste generatie.

Slagerij, bakkerij of specialistische toepassing verlichten?

Hiervoor kunt u deze downlight uitbreiden met specialistische led modules. Denkt u aan de Philips Fresh Food, of Premium Red; allemaal modules om bepaalde tinten in het kleurenspectrum te vergroten. Wilt u hier meer informatie over, neemt u dan contact met ons op.

Wij werken met de adviesprijzen van de fabrikant, voor uw winkel maken we dan ook graag een projectofferte op maat.