Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Casambi Railspot Belona RGB

720

3000LM RGB Railspot met Casambi ontvanger, geschikt om uw winkel van kleur te veranderen!

De aluminium Casambi railspot Belona is een fraaie tracklight uitgevoerd met Casambi ontvanger. Deze ontvanger werkt samen met de andere Casambi ontvangers voor een eigen netwerk. De spot kunt u gemakkelijk aansturen met de Casambi app, denkt u aan dimmen, schakelen, groepen en scenes met de spots maken en lichtanimaties maken. De app is gratis te downloaden voor uw smartphone of tablet.

Spelen met licht in uw winkel

Door het creeeren van scenes of lichtanimaties met een tijdsverloop kunt u bijvoorbeeld het daglicht simuleren, of voorbijgangers trekken. Het menselijk oog is zeer gevoelig voor kleurveranderingen, en hoe beter u met uw winkel of etalage opvalt, hoe meer bezoekers. Zeer zeker een erg fraaie toepassing van dynamische railsverlichting voor in uw winkel.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.