Caldo Railspot LED 3000 Lumen Philips

Geschuurd koper led railstraler voor 3f spanningsrails voorzien van Krachtige Philips Fortimo 3000 Module

koper-led-railspot-winkel railverlichting-koper-kleur luxe-winkel-spots lampen-voor-winkel
De Caldo railspot past in de winkelinrichting van dit moment, een geschuurd koperen body geeft juist de touch aan het moderne interieur van uw winkel. Samen met zwarte spanningsrails laat u de verlichting opgaan in het ontwerp van uw winkel. De 1100 Lumen railspot kunt u het best vergelijken met een gasontladingsstraler van circa 50-70 Watt.

Dimbare railspots voor uw winkel?

Sfeer is een belangrijk speerpunt in uw zaak, en het personaliseren van uw winkelverlichting is een pre? Wilt u hiervoor de spots gaan dimmen? Neemt u dan contact met ons op voor een prijsopgaaf op maat.

Speciale lichtkleuren?

In de Caldo kunnen wij uiteraard ook afwijkende LED chips monteren. Dit kan extra warm wit zijn voor het verlichten van bloemen, premium white voor kleding, of zelfs Fresh Meat voor vlees. Deze afwijkende chips vindt u tevens in het winkelmandje. Simpel toevoegen, en wij zorgen voor de montage.

Projectverlichting en advies?

Het is raadzaam om contact op te nemen voor een uitgedacht lichtplan voor uw winkel. Wij verzorgen dit op basis van uw behoefte, uw producten en wellicht uit de gedachte van uw bestaande shop. Neem contact met ons op voor uw speciale projectprijs.
Bijpassende producten!