Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Algemene Verlichting Downlight 2000

119.95

LED downlight 2000 Lumen incl Philips Fortimo module 18W 3000K Warm Wit

Uw winkel of kantoor verlichten met led downlights zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht. U kunt hiermee een perfecte spreiding maken, een zo laag mogelijk aantal downlights voor toch een zo mooi mogelijk egaal verlichte winkel.

Geen moeilijk gedoe met drivers

De Giro Downlight is voorzien van een Philips DLM module. Deze heeft reeds een driver in de module ingebouwd zitten, u hoeft hier dus verder niet over na te denken. Gewoon de stekker in het stopcontact en deze inbouw downlight doet de rest. De lichtkleur die standaard is ingebouwd is warm wit 3000K, met een lichtopbrengst van 2000 Lumen.

Gelijkmatige verlichting

Onze ogen zijn enorm gevoelig voor veranderingen van licht. Wanneer u uw kantoor, of winkel optimaal verlicht betekend dit ook dat mensen zich prettiger voelen. Bovendien kunt u met een minimale investering het lichtniveau enorm snel verhogen.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.