Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

3F Railspot voor winkel 2000 Lumen Wit

155

Luxe railspot geschikt voor 3 fase spanningsrails inclusief Osram LED module PRO

SUMMER-SALE t/m 31-08

Energiebesparing in uw winkel?

Dat kan met onze professionele railspots die gemaakt zijn voor 3 fase spanningsrails. Deze spots zijn uitermate vriendelijk in het gebruik, door de multifunctionele mogelijkheden. Zo kunt u met deze spot een 35W CDM-T gasontladingslamp vervangen, dat is een energiebesparing van meer dan 50%!

Lampen of spots in de shop

Door luxe armaturen te gebruiken krijgt de winkel een nog luxere uitstraling. Deze rail verlichting is voorzien van een mooie reflector, waardoor de Osram led module iets verborgen ligt in het armatuur. Dit verminderd de inkijk aanzienlijk.

Hogere omzet in uw winkel?

Zorg dat uw winkel optimaal is verlicht, en let op kleurweergaves. Door de Osram 930 LED te gebruiken weet u zeker dat kleuren ook natuurlijk worden weergegeven. Wilt u liever een andere lichtkleur, of heeft u andere wensen? Neemt u dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.