Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › Winkelverlichting

Winkelverlichting in led, bespaar op uw energiekosten. Kijk hier voor railsystemen. Vraag uw projectkorting aan!

Filters
Rails Winkelverlichting
Inbouw Winkelverlichting
Basisverlichting
Wall Washer
Casambi Aansturing
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Shoplighting en Winkelverlichting, maak van voorbijgangers ook klanten!

Winkelverlichting in LED uitvoeren?

Led is een zeer energiezuinig en duurzaam product, waarbij wij u graag adviseren met betrekking tot het selecteren van de juiste producten voor in uw winkel. Wij houden bij renovatie altijd rekening met de huidige situatie, dezelfde lichtopbrengst en het behouden van de sfeer die uw winkel juist zo prettig maakt. Uiteraard met behulp van lichtberekeningen. Of wilt u een compleet nieuw lichtplan, een nieuw lichtontwerp? Uiteraard kan dat ook! In nieuwe situaties maken wij vooraf een lichtplan of lichtconcept op basis van LED. Zowel de algemene verlichting als het uitlichten kan tegenwoordig prima met onze professionele producten worden gedaan. Iedere winkel en iedere situatie is uniek en vraagt om een stukje maatwerk!

Railsverlichting voor de winkel?

In winkels is railsverlichting natuurlijk ideaal, deze vorm van verlichten brengt een enorm universeel aspect met zich mee, spots kunnen gemakkelijk verplaatst worden, of herplaatst worden. De verlichting veranderd mee met uw inrichting! Kijkt u hier voor de spanningsrails en led railspots.

De verlichting in een winkel

Het is een van de meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp van uw shop. Met de verlichting wordt de uiteindelijke sfeer bepaald en kan het koopgedrag positief worden beïnvloed. Door onze ervaring in het adviseren bij led winkelverlichting, heeft u aan LightSale een partij waarmee de beoogde doelen bereikt worden. Van lichtplan tot realisatie en zelfs voor de uiteindelijke installatie van winkelverlichting bent u bij LightSale aan het juiste adres. Kijkt u voor de laatste referenties hier, of neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak. tel: 036 26 000 36
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.