Goede winkelverlichting maakt van voorbijgangers ook klanten!

Winkelverlichting in led, bespaar op uw energiekosten. Professioneel advies van railspot tot downlight zijn wij uw partner.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Grijs
Zwart
Koper
3000K

Standaard
Prijs
railspot-met-tuneable-white

Casambi Railspot Belona TW

3000LM Tuneable White Railspot met Casambi ontvanger, geschikt om uw winkel van sfeer te veranderen!

Vanaf 397,11

Uw winkelverlichting naar LED?

LED is een zeer energiezuinig en duurzaam product, waarbij wij u graag adviseren met betrekking tot het selecteren van de juiste producten voor in uw winkel. Wij houden bij renovatie (en nieuwbouw) altijd rekening met de ideale situatie, dezelfde lichtopbrengst en het behouden van de sfeer die uw winkel juist zo prettig maakt. Uiteraard met behulp van lichtberekeningen en het ontwerpen van licht. Of wilt u een compleet nieuw lichtplan, een nieuw lichtontwerp? Uiteraard kan dat ook! In nieuwe situaties maken wij vooraf een lichtplan of lichtconcept op basis van LED. Zowel de algemene verlichting als het uitlichten kan tegenwoordig prima met onze professionele producten worden gedaan. Iedere winkel en iedere situatie is uniek en vraagt om een stukje maatwerk!

Railsverlichting voor de winkel?

In winkels is railsverlichting natuurlijk ideaal, deze vorm van verlichten brengt een enorm universeel aspect met zich mee, spots kunnen gemakkelijk verplaatst worden, of herplaatst worden. De verlichting veranderd mee met uw inrichting! Kijkt u hier voor de spanningsrails en led railspots. Rails wordt in de shop vaak uitgevoerd in 3 fase systeem. Dit is een gemakkelijk systeem waarmee u over 1 rails, 3 verschillende groepen kunt laten lopen. Denkt u aan de etalage, de algemene verlichting en de spots. Hierdoor bent u flexibel in de uitstraling en zijn grote kabelgoten overbodig.

Van etalage tot paskamer

In onze ontwerpen gaan we altijd voor het maximale resultaat. Door armaturen uit verschillende families toe te passen ontstaat er een beeld dat kan variëren van industrieel, modern tot klassiek. Ook het toepassen van verschillende lichtkleuren kan zeker invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van uw winkel. In onze showroom kunnen we u (op afspraak) de verschillen tonen, maar ook uitleggen. Professioneel en goed onderbouwd advies!

De verlichting in een winkel

Het is een van de meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp van uw shop. Met de verlichting wordt de uiteindelijke sfeer bepaald en kan het koopgedrag positief worden beïnvloed. Door onze ervaring in het adviseren bij led winkelverlichting, heeft u aan Lightsale een partij waarmee de beoogde doelen bereikt worden. Van lichtplan tot realisatie en zelfs voor de uiteindelijke installatie van winkelverlichting bent u bij Lightsale aan het juiste adres. Kijkt u voor de laatste referenties hier, of neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak. tel: 036 26 000 36

Wilt u ook opvallen met uw etalage of winkel?

Iedere soort onderneming heeft zijn eigen wensen. Als bakker moet uw brood er prachtig goudgeel uit zien, als slager wilt u uw vlees zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, en als kledingwinkel is het belangrijk dat kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Iedere winkel is voor ons uniek en heeft een andere manier van belichting nodig. Dat begrijpen wij goed en daarom kunt u bij ons terecht voor al uw lichtoplossingen.

Professioneel Advies nodig?

Voorkom een spiegelende etalage
Optimale presentatie van uw producten
Optimale sfeer van uw winkel
Maak van voorbijgangers ook klanten

Neem nu contact op via ons formulier of bel met 0362600036, wij helpen u professioneel én snel!
9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!