Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Grok SIX Wandelementen Combineren LED

299

Verschillende LED elementen om trapsgewijs meerdere modellen te combineren. Create your own style!

U besteld de Grok SIX per stuk, vervolgens zijn de elementaire delen van de Grok SIX serie eindeloos te combineren. Bij het ontwerpen van licht zijn verticale vlakken belangrijk, en hoe leuk is het om dan niet vast te zitten aan 1 wandarmatuur? U kunt met deze wandlamp figuren samenstellen, of ze per stuk toepassen. De standaard versie is niet dimbaar, en heeft een verbruik van 13 watt. De armaturen zijn te koppelen zoals op de afbeelding te zien.

Dimbare wandverlichting combineren?

Wanneer u de SIX wilt dimmen, doen we dit op aanvraag. We bouwen er dan nieuwe drivers voor u in, hiervoor is het belangrijk te weten hoeveel armaturen u tegelijkertijd wilt dimmen. Dit armatuur kan overigens ook aan het plafond worden gemonteerd.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.