Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Dimtowarm up/down Wandlamp Mana 8W Ebony

194.5

12 x 10 cm wandlamp inclusief dim to warm LED van 8 Watt van hout en staal

Een up/down wandlamp voorzien van Dim 2 warm functie is dé sfeerbrenger voor thuis of kantoor. Wanneer u de wandlamp gaat dimmen, veranderd de lichtkleur langzaam naar extra warm wit, net als wanneer u een gloei- of halogeenlamp zou dimmen. Wilt u meer weten over dim 2 warm? Kijk dan hier.

Dimbare up & down wandverlichting

Door verticale vlakken te verlichten wordt een wand veel rustiger voor ons oog. Indirecte verlichting is daarbij sowieso een enorm prettige ervaring. Bijvoorbeeld bij de tv zorgt dit voor veel minder knijpen met uw ogen, een constant rustig lichtbeeld is hier ideaal.

De wandlamp is dimbaar met een goede TRIAC dimmer, zoals de LED UDD van Jung. Deze wandlamp is tevens te verkrijgen in andere afwerkingen, zoals houtnerf, gips of aluminium.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.