Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › Wandverlichting

Decoratieve wandverlichting voor in uw woning of kantoor. Up / Down verlichting of fraai vormgegeven spots voor aan de wand

Filters
Wandlamp
Up / Down
Bedverlichting
Trapverlichting
Zelf Samenstellen
Spiegel verlichting
Wand Inbouw
Wand opbouw
Serie LUPE 2017
Gezien bij RTL
Overschilderbaar
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW
<
1
2
>

Hotel Wandverlichting Decoratief Inbouw of Opbouw

Met goede wandverlichting kunt u zowel direct als indirect een prachtig schouwspel creëren. Wij kunnen u helpen bij het maken van een lichtplan voor uw woning of kantoor en op verzoek gebruik maken van prachtige wandarmaturen. Vaak kunnen we de wandverlichting als accentverlichting beschouwen en voeren we deze uit in een energiezuinige LED variant. Uiteraard hebben wij ook een deel wandlampen die u als bed / wand verlichting kunt gebruiken, zeer stijlvol vormgegeven.

Keramieke wandlampen kunt u zelfs naadloos integreren in uw lichtplan, door de vorm en gebruik te maken van het unieke materiaal keramiek of gips, kunt u de wandlampen overschilderen, behangen of mee laten stucen!

Hotelverlichting en andere toepassingen

Voor hotelverlichting aan de bed wand kunt u ook bij LightSale terecht. Wij verkopen verschillende uitvoeringen waarin een normale fitting wordt gecombineerd met een flexibele LED leeslamp. Zo kan de wandlamp voorzien worden van 2 schakelaars, en kunt u kiezen voor gebruik van beide lampen, of alleen de leeslamp. Meer hotelverlichting nodig? Kijk hier voor de staande lampen en tafellampen.

LED Wand inbouwverlichting

Wand inbouwverlichting is een zeer functionele vorm van verlichten, denkt u aan traptredes die goed zichtbaar blijven. Doordat u laag bij de grond verlichting plaatst, is er een lager vermogen nodig. Led wandinbouwverlichting geeft een zeer luxe uitstraling aan uw gang of hal en wordt veel toegepast als hotelverlichting.

LED Wandinbouw verlichting gips?
Ook in het gips of keramiek hebben we een aantal wandinbouw armaturen. Deze kunt u prachtig mee schilderen, of door de stukadoor laten mee stukken in het spachtelwerk. Een mooi resultaat, u ziet alleen nog de indirecte lichtbron, die vaak asymmetrisch is opgesteld. Wilt u meer informatie, dan rekenen wij graag voor hoeveel armaturen u nodig heeft voor uw hal.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.