Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

Binnenverlichting › Wandverlichting

48 resultaten
inclusief BTW
exclusief BTW
toonvolgorde
prijs
Bedverlichting
Kapstok
Spiegel verlichting
Wand Inbouw
Wand Opbouw
<
1
2
>

Hotel Wandverlichting Decoratief Inbouw of Opbouw

Met goede wandverlichting kunt u zowel direct als indirect een prachtig schouwspel creëren. Wij kunnen u helpen bij het maken van een lichtplan voor uw woning of kantoor en op verzoek gebruik maken van prachtige wandarmaturen. Vaak kunnen we de wandverlichting als accentverlichting beschouwen en voeren we deze uit in een energiezuinige LED variant. Uiteraard hebben wij ook een deel wandlampen die u als bed / wand verlichting kunt gebruiken, zeer stijlvol vormgegeven.

Keramieke wandlampen kunt u zelfs naadloos integreren in uw lichtplan, door de vorm en gebruik te maken van het unieke materiaal keramiek of gips, kunt u de wandlampen overschilderen, behangen of mee laten stucen!

Hotelverlichting en andere toepassingen

Voor hotelverlichting aan de bed wand kunt u ook bij LightSale terecht. Wij verkopen verschillende uitvoeringen waarin een normale fitting wordt gecombineerd met een flexibele LED leeslamp. Zo kan de wandlamp voorzien worden van 2 schakelaars, en kunt u kiezen voor gebruik van beide lampen, of alleen de leeslamp. Meer hotelverlichting nodig? Kijk hier voor de staande lampen en tafellampen.

LED Wand inbouwverlichting

Wand inbouwverlichting is een zeer functionele vorm van verlichten, denkt u aan traptredes die goed zichtbaar blijven. Doordat u laag bij de grond verlichting plaatst, is er een lager vermogen nodig. Led wandinbouwverlichting geeft een zeer luxe uitstraling aan uw gang of hal en wordt veel toegepast als hotelverlichting.

LED Wandinbouw verlichting gips?
Ook in het gips of keramiek hebben we een aantal wandinbouw armaturen. Deze kunt u prachtig mee schilderen, of door de stukadoor laten mee stukken in het spachtelwerk. Een mooi resultaat, u ziet alleen nog de indirecte lichtbron, die vaak asymmetrisch is opgesteld. Wilt u meer informatie, dan rekenen wij graag voor hoeveel armaturen u nodig heeft voor uw hal.