Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › Tweedehands winkelverlichting

Uit sommige projecten wordt het een en ander aan verlichting overgehouden, of worden de oude spots weggegooid. Om het milieu te ontlasten en de spots in sommige gevallen een tweede leven te bieden, verkopen wij deze voor een kleine prijs.

Filters
Hanglamp
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Gebruikte winkelverlichting, voordelig en goedkoop uw winkel verlichten met occa

Verlichting voor uw winkel is een flinke kostenpost. Soms is het zo dat oude verlichting klakkeloos wordt weggegooid. Wij testen deze spots, halen er een doekje overheen en plaatsen ze op dit deel van onze webpagina.

Tweedehands lampen voor uw winkel

Soms is het budget gewoon op, of wilt u juist het milieu ontlasten door gebruik te maken van tweedehands winkelverlichting. De spots zijn allemaal getest, we weten alleen niet hoe lang de spots natuurlijk al hebben gewerkt. We kunnen hier geen garantie op afgeven, maar het is zeker de moeite waard dit eens te overwegen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.