Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LED Lichtslang 2 tot 12 meter WARM

19.95

2 meter tot 12 meter warm witte led lichtslang voor u op maat gemaakt!

Kies bij de prijs van het artikel de mogelijke aanvullende lengtes voor uw LED Lichtslang Warm White! Een mooie led lichtslang met warm witte lichtkleur. Een uniek product wat wij voor u op maat maken! De LED lichtslang kan elke meter worden ingekort naar behoefte. Een deel van 2 meter bestaat uit 60 LED's!

Led lichtslang op maat?

De warm witte led lichtslang hebben wij ruim op voorraad liggen, hierdoor hebben we de mogelijkheid complete setjes te maken. We leveren al lichtslang vanaf 2 meter, inclusief eindkapje en aansluitsnoer! Heeft u een langere lengte nodig, kies deze dan in het keuze vakje!

Lichtslang voor buiten?

Onze led lichtslang is geschikt voor buitengebruik, houd u er rekening mee dat de lichtslang gevoed wordt middels een 230v stopcontact of verlengsnoer.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.