Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LED Flexibele Lichtstrip 2 tot 7 meter

35.5

230V Flexibele LED lichtstrip vanaf 2 meter tot 7 meter in warm witte kleur IP65

Deze flexibele led lichtstrip is voorzien van een IP65 afscherming, hierdoor zeer geschikt als kerstverlichting. De ledstrip is in verschillende lengtes verkrijgbaar, let u erop dat er tussen de koppeling altijd 10cm ruimte zit ivm het IP65 koppelstukje.

De led lichtstrip is zo flexibel dat er zelfs knopen ingelegd kunnen worden, met een standaard lichtslang is dit niet mogelijk. De strip heeft een lichtopbrengst van 700 lumen per meter, en verbruikt 24 Watt. Er hoeft geen voeding gebruikt te worden, er zit een gelijkrichter reeds in de meegeleverde voedingskabel.

Ideale Flexibele LED slang

Doordat deze lichtslang gekoppeld kan worden, kunt u zelfs tot 30 meter strip aan elkaar koppelen, ideaal voor een unieke licht ervaring binnen, de tuin of uw balkon! De behuizing van deze strip is een siliconen afscherming, die niet voorzien is van een plakstrip maar montagebeugels. De strip geeft ongeveer 120 graden licht.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.