Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Led Opbouwspot Cilinder 1x GU10

39.95

Cilinder LED Opbouwspot in de kleur Wit exclusief GU10 LED

De design opbouwspot type Cilinder is een mooi stukje ontwerp waar geen plaats is voor het inbouwen van armaturen. De cilindervorm van het armatuur past naadloos in ieder interieur en de spot is in verschillende kleuren te verkrijgen. Uiteraard is het binnenwerk van de opbouwspot te kantelen, voor 25 graden zodat u er zelfs mooie objecten mee kunt uitlichten.

Welke GU10 LED voor mijn opbouwspot?

Het is afhankelijk welk doel u voor ogen heeft, wanneer u het artikel aan de winkelmand toevoegt, ziet u verschillende lichtbronnen. Wanneer u de led opbouwspot alleen als algemeen licht wilt toepassen is het verstandig een brede stralingshoek te kiezen. Wilt u echter sfeer creëren en mooie schaduwpartijen, dan kiest u voor een iets smallere bundel.

Is de led opbouwspot dimbaar?

Wanneer u kiest voor een dimbare GU10 led lichtbron, is de spot uiteraard dimbaar. De meest gangbare dimmer is een Tronic uitvoering, dan weet u zeker dat u een mooi dimbereik behaald. U kunt er zelfs voor kiezen om een halogeenlamp in het armatuur te gebruiken, niet de meest energiezuinige oplossing, maar dit armatuur biedt wel de mogelijkheid!

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.