Led Opbouwspot Cilinder 1x GU10

Cilinder LED Opbouwspot in de kleur Wit exclusief GU10 LED

dimbare led opbouwspot led verlichting spot plafond led-opbouwspot-dimbaar opbouwspot-cilinder-gu10 230v-opbouwspot opbouwspot-cilinder
De design opbouwspot type Cilinder is een mooi stukje ontwerp waar geen plaats is voor het inbouwen van armaturen. De cilindervorm van het armatuur past naadloos in ieder interieur en de spot is in verschillende kleuren te verkrijgen. Uiteraard is het binnenwerk van de opbouwspot te kantelen, voor 25 graden zodat u er zelfs mooie objecten mee kunt uitlichten.

Welke GU10 LED voor mijn opbouwspot?

Het is afhankelijk welk doel u voor ogen heeft, wanneer u het artikel aan de winkelmand toevoegt, ziet u verschillende lichtbronnen. Wanneer u de led opbouwspot alleen als algemeen licht wilt toepassen is het verstandig een brede stralingshoek te kiezen. Wilt u echter sfeer creëren en mooie schaduwpartijen, dan kiest u voor een iets smallere bundel.

Is de led opbouwspot dimbaar?

Wanneer u kiest voor een dimbare GU10 led lichtbron, is de spot uiteraard dimbaar. De meest gangbare dimmer is een Tronic uitvoering, dan weet u zeker dat u een mooi dimbereik behaald. U kunt er zelfs voor kiezen om een halogeenlamp in het armatuur te gebruiken, niet de meest energiezuinige oplossing, maar dit armatuur biedt wel de mogelijkheid!
Bijpassende producten!