Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Bello Luce Opbouwspot Miami 2

89.95

2 x QR111 Design opbouwspot Zwart, inclusief transformator en halogeenlampen 35W

De Bello Luce opbouwspot type Miami 2 is een hoogwaardig product, voorzien van dimbare transformator. De spot dimt u met een tronic dimmer. Tevens is dit product verkrijgbaar in LED uitvoering. De lamp units kunt u draaien en kantelen, zo blijft geen enkele hoek onverlicht in uw ruimte. Luxe AR111 Opbouwspot, met montageplaat die de lasdoos keurig bedekt.

Een luxe hippe uitstraling van uw woonkamer

De technische uitstraling van deze opbouwlamp past perfect in een strakke inrichting. Doordat de lamp een open uitstraling heeft ontstaat er een mooi schouwspel. Combineer de enkele met de dubbele uitvoering en waar mogelijk met inbouwspots.

Luxueus verlichten

Een luxe uitstraling willen we allemaal, de spot wordt hier dan vaak vergeten. Deze spots passen perfect in een modern, of juist oud interieur en door de zwarte kleur van de lamp zijn ze tijdloos. Toch niet tevreden? Retourneer binnen 14 dagen!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.