Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › Opbouwspots

LED en Halogeen opbouwspots voor montage direct aan het plafond. Degelijke kwaliteit en luxe vormgeving, en makkelijke installatie.

Filters
Spot
Kleur Wit
Kleur Zwart
Kleur Chroom
Model Rond
Model Vierkant
Model Technisch
Inclusief LED
Gezien bij RTL
Geschikt voor LED
Merk FARO
Merk Leds-C4
Badkamer Spot
Merk Forlight
merk Bello Luce
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Opbouwspots en verlichting voor in uw woning, kantoor of winkel

Opbouwspots in led of halogeen?

Wanneer u geen ruimte heeft voor inbouwverlichting, of uw armaturen mogen best gezien worden, komt u snel terecht bij onze minimalistische plafond opbouw armaturen. Een uitgebreide selectie producten van bewezen kwaliteit en duurzaamheid. Opbouwarmaturen worden vaak als eye catcher in een ruimte gebruikt, maar ook hebben we een selectie klein budget lampen om bijvoorbeeld in het toilet te gebruiken. Veel gebruikt in woonkamers is onze serie opbouwverlichting met Halogeen of LED AR111 lampen.

Opbouwverlichting en Energiezuinig?

Energiezuinige opbouwspots zijn schaars, voor winkelverlichting gebruiken wij veel ons LED armatuur type Supros, dit is een opbouwstraler met een lichtopbrengst van 3000 Lumen! Dat kunt u vergelijken met een CDM-T van 35 Watt! Wilt u meer informatie, of zoekt u net een iets ander type? Neemt u dan contact met ons op voor opbouwspots!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.