Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Nood armatuur Mizar White Enkel

172.43

Enkelzijdig noodverlichtingsarmatuur 1 uur autonomie, LED met autotest functie

De Mizar is een flexibele oplossing die zowel voor opbouw als inbouw geschikt is. Voor het inbouwen in een systeemplafond heeft u aanvullend nog een frame nodig. Sluit het armatuur aan op de vaste netspanning, en de accu wordt opgeladen. Wanneer de spanning wegvalt, schakelt het armatuur over naar de accuspanning. Het armatuur is continu brandend, en uitgevoerd met een ledunit. Let u erop dat er bij het gebruik van noodverlichting ten alle tijden een rapport dient te worden bijgehouden.

Installeren en plaatsen van noodverlichting

De montage van noodverlichting dient te worden uitgevoerd door een gecertificeerd installateur zoals voorgeschreven in de handleiding en conform het betreffende bouwbesluit en NEN-Norm. Tevens dient er een testrapportage en/of service logboek te worden opgemaakt. Na montage dient de batterij 24uur opgeladen te worden, en daarna volledig ontladen voorafgaande aan de definitieve ingebruikname van het armatuur.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.