Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Ledo Noodverlichting Powerunit

216.95

Geschikt voor wand en plafond montage, inclusief nood accu 25 meter leesbaarheid

LEDOSAFE is een gepatenteerd vluchtwegaanduiding programma. De basis elementen van acrylraat en alu zorgen voor een uniek High End vluchtweg verlichtingslijn voorzien van LED modules. De armaturen garanderen 50.000 branduren, hebben een opgenomen vermogen van 1,2W - 4,0W en een Power Factor van 0,94 en zijn uitermate onderhoudsvrij.

De unieke, gepatenteerde wijze om vluchtweg bewijzering te produceren biedt met een minimum verbruik van energie een maximale lichtopbrengst. Deze hoogstaande noodverlichting van LEDOSAFE geeft het pictogram een afbeelding die ook op grotere afstanden dan 25 meter uitstekend afleesbaar is.

Het strak en modern ogend programma is uit 2 basis elementen opgebouwd. Het led vluchtweg armatuur is zeer installatie vriendelijk en zowel voor wand als plafondmontage geschikt. Daarbij is er apart een inbouwframe te verkrijgen om het armatuur zelfs ingebouwd toe te passen.

LEDOSAFE is uitstekend geschikt, mede door zijn bescheiden afmeting, voor toepassingen in moderne zowel als klassieke ruimtes. Los besteld u de picto's waar de LED's in voorgemonteerd zijn.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.