Ledo Noodverlichting Powerunit

Geschikt voor wand en plafond montage, inclusief nood accu 25 meter leesbaarheid

led-noodverlichting-opbouw-luxe led-noodverlichting-ledosafe led-noodverlichting-opbouw-inbouw
LEDOSAFE is een gepatenteerd vluchtwegaanduiding programma. De basis elementen van acrylraat en alu zorgen voor een uniek High End vluchtweg verlichtingslijn voorzien van LED modules. De armaturen garanderen 50.000 branduren, hebben een opgenomen vermogen van 1,2W - 4,0W en een Power Factor van 0,94 en zijn uitermate onderhoudsvrij.

De unieke, gepatenteerde wijze om vluchtweg bewijzering te produceren biedt met een minimum verbruik van energie een maximale lichtopbrengst. Deze hoogstaande noodverlichting van LEDOSAFE geeft het pictogram een afbeelding die ook op grotere afstanden dan 25 meter uitstekend afleesbaar is.

Het strak en modern ogend programma is uit 2 basis elementen opgebouwd. Het led vluchtweg armatuur is zeer installatie vriendelijk en zowel voor wand als plafondmontage geschikt. Daarbij is er apart een inbouwframe te verkrijgen om het armatuur zelfs ingebouwd toe te passen.

LEDOSAFE is uitstekend geschikt, mede door zijn bescheiden afmeting, voor toepassingen in moderne zowel als klassieke ruimtes. Los besteld u de picto's waar de LED's in voorgemonteerd zijn.